Resultats de la cerca frase exacta: 8

Diccionaris terminològics  | Treball
1. desossador de carn | desossadora de carn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Treball
Persona que treu els ossos de peces de carn i les prepara per empaquetar i comercialitzar. [...]
2. tallador de carn | talladora de carn
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Treball
Persona que talla les peces de carn en trossos adequats per al consum. [...]
3. adobador | adobadora
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Treball
Persona que prepara peces de carn, peix o altres aliments amb certs ingredients per tal que es conservin. [...]
4. elaborador d'aliments infantils | elaboradora d'aliments infantils
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Treball
Persona que dosifica matèries primeres i complexos enriquidors preelaborats, com ara llet en pols, fruita, carn, vitamines, minerals, etc., els processa i elabora productes d'alimentació infantil. [...]
5. paranyer | paranyera
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Treball
Persona que caça animals salvatges utilitzant trampes i amb finalitats diverses, com ara vendre'n la pell o la carn, estudiar-los o portar-los a una altra zona més adequada a la seva supervivència. [...]
6. auxiliar de cuina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Treball
Persona que fa tasques de suport a la cuina d'un restaurant, com ara netejar els estris i la maquinària de la cuina, netejar i tallar verdures i determinats tipus de carn, peix i marisc o ajudar a fer plats simples. [...]
7. descarnador | descarnadora
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Treball
Persona que elimina, de les pells dels animals, els residus de carn i el teixit subcutani. [...]
8. rebaixador de cuir | rebaixadora de cuir
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Treball
Persona que sotmet les pells o els cuirs a l'operació d'igualar el gruix de les peces, en què s'obté també un efecte d'allisat, consistent a treure'n doladura per la cara de la carn. [...]